Amstelidee helpt Voedselbank Amstelveen met aankoop van groente en fruit

Het is zo mooi dat de Voedselbank Amstelveen er is. Met grote inzet van een betrokken groep hardwerkende vrijwilligers levert men met hulp van donateurs week in week uit een niet te onderschatten bijdrage aan de minimum leefbaarheid van zo’n 130 Amstelveense gezinnen.

Het zou niet nodig moeten zijn in Nederland, ook niet in Amstelveen. Maar helaas neemt het aantal mensen dat wekelijks een beroep moet doen op de Voedselbank toe.

Leefbaarheid is een van de kernwaarden van Amstelidee om projecten te ondersteunen. Dat is dan ook de reden dat Amstelidee de Voedselbank helpt met een gerichte inkoop van verse groente en vers fruit.

Op 9 augustus jl. mochten we een cheque aan de Voedselbank overhandigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.