Filmmiddag voor cliënten Voedselbank & Help Ons Helpen Uithoorn door Filmzaal Gerrit (gesponsord door Amstelidee).

De Uithoornse Filmzaal Gerrit heeft met steun van Amstelidee op 16 en 18 augustus 2023 twee filmvertoningen van de film “De Bellingsa’s Vakantie Op Stelten” georganiseerd voor kinderen van cliënten van de Voedselbank Uithoorn en Help ons Helpen Uithoorn.

De partners van Filmzaal Gerrit hebben een aanmeldformulier gemaakt en naar alle Voedselbank en Helpt Ons Helpen cliënten met kinderen gestuurd. De distributeur van de film vond dit initiatief zo lovenswaardig dat men de film gratis heeft aangeboden.

De bezoekers, een gemêleerd gezelschap, werden beide dagen hartelijk ontvangen en kregen voor bij de film een pakje drinken en popcorn aangeboden. Iedereen, kinderen en volwassenen, hebben genoten van het complete pakket: een middag uit, film, hapje & drankje en voor de kinderen nog een kleurplaat om mee naar huis te nemen.

De pakjes drinken en popcorn die na beide voorstellingen over waren zijn goed besteed, want die zijn bij de Voedselbank ingeleverd.

De samenwerking tussen Filmzaal Gerrit, Voedselbank Uithoorn, Help Ons Helpen en Amstelidee was tot volle tevredenheid van alle betrokkenen en met veel plezier gerealiseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.