Feestelijke opening “ons pareltje” in Waardhuizen (Amstelidee cosponsor)

Op dinsdag 19 december is tijdens een drukbezochte bijeenkomst het Ontmoetingspunt “Ons Pareltje” in winkelcentrum Parlevinker in Waardhuizen in gebruik genomen, georganiseerd door Participe Amstelland samen met wijkbewoners.

Achtergrond van dit initiatief is dat er steeds meer voorzieningen uit de wijk verdwijnen. Deze verschraling treft ook het buurtwinkelcentrum en daarmee ook de functie van sociale ontmoetingsplek, terwijl de behoefte daaraan vanuit de wijk groot is.

Met de realisatie van ontmoetingsplek “Ons Pareltje” en de activiteiten die vandaaruit georganiseerd worden, kunnen bewoners elkaar weer vinden en is het ook een plek waar men ook gehoord en gezien wordt. Kortom, een zinvolle bijdrage aan meer verbinding in de wijk.

Dit mooie initiatief van Participe is mede mogelijk gemaakt door Stichting WaMi, de gemeente Amstelveen, Netjes Vastgoed Beheer en last but not least Amstelidee.

Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.