Drink jij een Kop Thee met Mij?

Judith van der Horst en Hugo van der Kooij

Op 26 maart was er een fotomoment met Judith van der Horst, van het project ‘Drink jij een Kop Thee met Mij?’, en Hugo van der Kooij van Amstelidee. Dit was naar aanleiding van de kick-off van het project in de wijken Middenhoven en Westwijk in Amstelveen, wat wellicht ook in andere wijken later van start gaat. Vrijwilligers bezorgen huis-aan-huis doosjes met thee, een koekje en een uitnodiging, voor wie het wil en nodig heeft, om te praten met hulpverleners. Deze gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over depressieve gevoelens, somberheid of eenzaamheid.

Dat geestelijke nood in deze moeilijke tijd een serieuze zaak is, waarin mensen laagdrempelig geholpen moeten kunnen worden, blijkt duidelijk uit de lijst van instellingen die het project mede mogelijk hebben gemaakt: 

* Zorg en Zekerheid

* Prezens

* Duizendblad

* Ons Tweede Huis

* Albert Heijn Westwijk

* Participe

* Amstelidee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *