Amstelidee steunt Fietsmaatjes Amstelveen bij aanschaf nieuwe E-duofiets

Fietsmaatjes draait volledig op fantastische vrijwilligers: buddy’s, bestuur en beheerders van de fietsen.

Deze week werd de Veentrapper Vier in gebruik genomen door Michael Douqué (Fietsmaatjes Amstelveen), Tjapko Poppens (Burgemeester Amstelveen) en Hugo van der Kooij (Amstelidee). Gevolgd door een toertochtje met de hele vloot en afsluiting nog een hapje en een drankje.

Beweging, plezier en sociale binding. Dat zijn de kernwaarden voor activiteiten die bijdragen aan een gezonde, zorgzame en zelfredzame gemeenschap. Daar draait het om bij projecten die Amstelidee ondersteunt, inwoners voor en met elkaar. Stichting Fietsmaatjes Amstelveen heeft het mogelijk gemaakt dat mensen die niet (meer) goed zelfstandig kunnen lopen of fietsen toch naar buiten kunnen, door te fietsen op een E-duofiets met een maatje. Om dit tot stand te brengen streeft Fietsmaatjes naar minimaal 1 fiets per wijk (11 wijken totaal) met een eigen lokale stalling. De vierde E-duofiets is aangeschaft, waarvan Amstelidee een trotse cofinacierder is.

Op naar de Veentrapper Vijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.