Naar buiten en bewegen met ons tweede huis Amstelveen

Amstelidee ondersteunt initiatieven ten behoeve van zorgzaamheid en zelfredzaamheid van onze regionale samenleving in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn met als kernwaarden: fit, fun, participatie en sociale binding.


Dagelijkse beweging is zoals iedereen weet, een noodzakelijk onderdeel als één van de voorwaarden voor die zelfredzaamheid. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet, vooral als je een handicap hebt. Dan zijn naast een getrainde bemensing ook speciale voorzieningen nodig om goed, leuk en verantwoord te kunnen bewegen. Ons Tweede Huis Amstelveen is een centrum met woon- en dag voorzieningen, waar men die speciale middelen nodig heeft.


Daarom is Amstelidee trots om cosponsor te zijn van een nieuw aangeschafte speciale duo e-bike, die op dinsdag 7 juli jl. feestelijk door de bewoners in gebruik is genomen met een hapje en een drankje en met in achtneming van de Corona spelregels, natuurlijk.


Veel fiets plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.