Amstelideetje… Kids geven plantjes aan bewoners van wooncentrum middenhof

Amstelidee heeft sinds kort een nieuwe “speltak”, namelijk Amstelideetjes door en voor Amstel kids: kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen laagdrempelige bij Amstelidee budget aanvragen om een leuk idee te realiseren, alleen of met vriendjes/vriendinnetjes en/of klasgenoten.
Kijk voor verdere spelregels op www.amstelidee.nl

Op dinsdag 07 juli 2021 ging in Wooncentrum Middenhof in Amstelveen Middenhoven het eerste Amstelideetje Kids project van start.

Steven heeft met een aantal vriendjes zelf ca. 100 jonge kamerplantjes gekocht en dezen huis aan huis bezorgd bij de bewoners van Middenhof, gewoon om dat zij het een leuk gebaar vonden en omdat ouderen in Coronatijd ook wat extra aandacht verdienen. De bewoners hadden grote waardering voor deze actie, evenals RTVAmstelveen die er een reportage over heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.