Amstelidee steunt ons tweede huis Amstel-Meer met aanschaf snoezelkast

Fit, fun, participatie en sociale binding zijn ingrediënten die bijdragen aan een zorgzame en leefbare gemeenschap. Inwoners voor elkaar en met elkaar. Daar draait het om bij projecten die Amstelidee ondersteunt.

Contact maken en communiceren zijn daarvoor basisvoorwaarden, maar dat is niet iedereen gegeven, bijvoorbeeld bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Snoezelen is een innovatieve vorm van zintuigstimulatie van zicht, gehoor, tast, reuk en smaak waardoor mensen hun gevoelens en emoties kunnen uiten. Het bevordert contact en communicatie met de omgeving en werkt ontspannend. Het is te vergelijken met hoe een ander een bezoek aan het theater of een museum ervaart. Het resultaat is een betere kwaliteit van leven.

Amstelidee is daarom trots om cosponsor te zijn voor de aanschaf van een fonkelnieuwe Snoezelkast die donderdag 27 januari in gebruik is genomen bij woonvoorziening Amstel-Meer van Ons Tweede Thuis.

Er werd nog lang gesnoezeld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.