Amstelidee cosponsor “vergeet de corona middag met Andre Rieu”

De “Vergeet Corona Middag” is georganiseerd door de Lions Club Amstelveen in samenwerking met de Schouwburg Amstelveen, de gemeente Amstelveen en Participe. Voor bewoners door bewoners.
Het moge duidelijk zijn dat de Coronacrisis ernstige gevolgen heeft gehad voor vereenzaming van veel ouderen en met name voor de groep die nog zelfstandig woont. Een goede reden om het isolement te doorbreken en iets moois voor deze bewoners te organiseren, namelijk een vertoning in de Schouwburg van de documentaire “ André Rieu 70 Years young”, omlijst met een hapje en een drankje, een goody bag en vervoer uit en thuis.
Het evenement stond gepland in december 2021, maar de lockdown zette daar helaas een dikke streep door. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet en daarom kon het evenement alsnog in maart 2022 plaatsvinden en was het een groot succes.

Voor elkaar en met elkaar in het kader van het bouwen aan en onderhouden van een goede lokale leefbaarheid. Dat zijn kernwaarden voor Amstelidee om initiatieven te ondersteunen en dat is dan ook de reden om een trotse cosponsor te kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.