AMSTELIDEE & STINAK SPONSOREN HET PROJECT “VOETBALMEMORIES” BIJ SPORTING MARTINUS

Op 1 maart vond op het voetbalcomplex van Sporting Martinus in Amstelveen een recreatief en gezellig evenement plaats, namelijk Walking Football. De club stelde hiervoor zijn complex ter beschikking.

Deelnemers en nieuwsgierigen waren uitgenodigd door de club, de pers en AmstelveenSport en dat leverde vier teams op alsmede veel toeschouwers. Ook Ajacied Sonny Silooy was van de partij en die bleek nog behoorlijk balvast te zijn. Na het voetbal was er uiteraard de “derde helft” met koffie & koek, soep met ballen, broodjes en last but not least gelegenheid voor het samen ophalen van herinneringen vanuit een leven lang passie voor voetbal.

Het doel van deze dag was drieledig: Walking Football zorgt er voor dat mensen, voor wie het reguliere voetbal om wat voor reden ook niet meer gaat, mogelijk om het spelletje weer te spelen, met anderen plezier te maken, tegelijkertijd lichamelijk actief te zijn en weer op de club “onder de mensen te zijn”.

Samengevat: plezier, beweging- en sportstimulering, sociale binding en clubbinding. Voor elkaar en met elkaar. En bloemen voor alle vrijwilligers.

Innovatie, creativiteit, gezondheid, mee doen, en sociale binding zijn belangrijke factoren voor een betere leefbaarheid in het dorp. Daarom zijn Amstelidee en partner STINAK trotse sponsoren van deze mooie dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.