AMSTELIDEE EN STINAK COSPONSORS VAN NOG ÉÉN KEER DISCOTHEEK CHARLY IN BOVENKERK

Oude tijden herleefden !

Discotheek Charly was in de jaren ‘70 een fenomeen in Bovenkerk en omstreken. Een regelrechte hit. De discotheek is ontstaan uit de Jongeren Commissie Bovenkerk, onderdeel van de Urbanus Parochie. Aanvankelijk draaide Charly voor de jeugd uit Bovenkerk, maar al snel kwamen er jongeren uit de omliggende plaatsen als Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Ouderkerk bij.

Het was in die tijd zaak om op tijd te komen, anders was er geen plaats meer. Een groot deel van de Bovenkerkse jeugd ging toen op zaterdagavond nog naar de kerk. Daarom kwam men al vóór de mis betalen en een stempel halen, zodat men er ‘s avonds nog in mocht, want de disco avonden waren steevast in een mum van tijd uitverkocht.

De organisatoren van toen zijn nog vaak aangesproken over de mooie oude tijden en daardoor is het idee geboren om die mooie oude tijden nog één keer te laten herleven door in Bovenkerk een disco te organiseren voor de “Jeugd van Toen” en andere liefhebbers om nog één keer de sfeer proeven en lekker te dansen op de hits van toen, gedraaid door (net als toen) dj’s Ger en Chiel.

Op 11 februari was het zo ver. De Discotheek Charly Avond was een groot succes: meer dan 350 aanwezigen hebben de hele avond volop gedanst en in de ruimte voor de bar ontmoetten oude bekenden elkaar en werd er heel wat bijgepraat.

Het doel was de ‘Jeugd van toen’, te oud voor P60 en te jong voor de KBO, weer eens met elkaar te verbinden, saamhorigheid te stimuleren en samen plezier te maken, wellicht als opmaat voor nieuwe initiatieven.

Zaken die naadloos aansluiten bij de doelstellingen van Amstelidee en STINAK en daarom zijn zij trotse cosponsors van dit leuke evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.