AMSTELIDEE COSPONSOR DANS EN MUZIEKMIDDAG KWETSBARE OUDEREN ODENDEHUIS & PARTICIPE

In december organiseerden het Odensehuis en Participe in samenwerking met Het Danspaleis een dans- en muziekmiddag voor een grote groep kwetsbare ouderen van rond de 100 personen. De ouderen en hun mantelzorgers zijn deelnemers van het Odensehuis en van de vijf open inloopgroepen voor kwetsbare ouderen die Participe wekelijks verzorgt.

De decembermaand is voor de mensen uit deze doelgroep altijd lastig en extra eenzaam; door samen te komen en te dansen en herinneringen op te halen beleven ze een moment waar ze van opleven en nog lang op kunnen teren. En de mensen worden letterlijk en figuurlijk aan het bewegen gebracht en tegelijkertijd maken ze contacten. De aankleding en de muziek waren “in de sfeer van toen”, waarin ouderen zich goed herkennen.

Ontmoeten, plezier maken, bewegen, contacten leggen en genieten in de sfeer “van toen”.
Dit past goed bij de kernwaarden van Amstelidee en daarom is Amstelidee samen met partner STINAK trotse sponsor van dit mooie evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.