SPACEBUZZ LANDDE 15 FEBRUARI MET RABOBANK EN AMSTELIDEE VOOR DE 3DE KEER IN AMSTELVEEN, NU BIJ KINDERCAMPUS KING SCHOOL

Bericht van Christèl Zweet (Rabobank)

Duurzaamheid is een belangrijk focuspunt voor de Rabobank. Hoe mooi is het dat Ugur Pekdemir, samen met Hugo van der Kooij, gister een cheque heeft mogen uitreiken met een donatie vanuit het Coöperatiefonds aan Janine Geijsen van SpaceBuzz en Francesca Deenik van de Kindercampus King, school.

Tijdens het Spacebuzzproject worden kinderen al vroeg bewust gemaakt van de kwetsbaarheid van de aarde en de manier hoe wetenschap en techniek kan worden ingezet om klimaatdoelen te bereiken. Rabobank wil door het inzetten van coöperatief dividend zoveel mogelijk basisscholen in Amstelveen in staat stellen om aan dit educatieve programma mee te doen.

Heb jij ook een mooie aanvraag voor het coöperatiefonds waarbij je écht impact kan maken? Ga naar https://lnkd.in/emJjhRHp

#rabobank #coöperatiefonds #growingabetterworldtogether

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.