HIJ KOMT ER WEER AAN: DE DUURZAME ROMMEL-ROUTE UITHOORN

Amstelidee is co-sponsor, u kunt zich nu aanmelden !

Op zaterdag 20 mei a.s. wordt het weer feest in Uithoorn, voor iedereen die het leuk vindt om op zoek te gaan naar een koopje of te snuffelen tussen spulletjes die in een ander huishouden overbodig zijn geworden. Tijdens de Rommelroute, tussen 11.00 en 15.00 uur, zijn de dorpen Uithoorn en De Kwakel dé plek om tweedehands en/of zelfgemaakte koopjes en schatten te vinden.

Afgelopen week is de inschrijving opengesteld. Binnen enkele dagen hebben al meer dan 60 (!) inwoners zich aangemeld om vanuit hun eigen tuin, schuur of oprit gebruikte en/of zelfgemaakte spulletjes te verkopen. Deze adressen worden zichtbaar in een app van Buurtroute.nl

. Ook zal een papieren kaart beschikbaar komen. Zo kunnen bezoekers zelf een route bepalen langs de verkopers.

De organisatie van de Rommelroute is in handen van Susanne, inwoonster van Uithoorn, in samenwerking met Uithoorn voor Elkaar en mede mogelijk gemaakt door Amstelidee. Susanne: ‘Behalve dat een Rommelroute bijdraagt aan het hergebruik van spullen en materialen en dus duurzaamheid, is het ook een ontzettend leuke manier om je buren, buurtgenoten en dorpsgenoten te ontmoeten!’ Wethouder José De Robles bezocht de Rommelroute vorig jaar en was heel enthousiast. De Rommelroute draagt echt bij aan plezierige contacten in je buurt en dat is een belangrijke voorwaarde om prettig te wonen!

Doe je ook mee? Je kunt je aanmelden als verkoper óf de Rommelroute bezoeken op 20 mei a.s. Kijk voor alle informatie op https://lnkd.in/eZwWJuXE

 of op de Facebookpagina. Voor vragen kun je mailen naar rommelroute.uithoorn@gmail.com

Uithoorn voor Elkaar is een samenwerkingsverband van Mantelzorg en Meer, MEE Amstel en Zaan, Videt Uithoorn, Tympaan De Baat en Participe Amstelland.
www.uithoornvoorelkaar.nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.