Aankondiging freestyle dansfeest voor mensen met een bewegingsbeperking (Amstelidee cosponsor)

Door Edwin Barendsen

Een dansfeest voor mensen met een beperking in bewegen zoals Parkinson, MS, ADCA, CVA of reuma. Daarbij maakt het niet uit of je kunt lopen, staan, soms last hebt van bevriezingsverschijnselen of een rollator of rolstoel nodig hebt. Desgewenst kan je alle oefeningen op een stoel meedoen. We beginnen het dansen sowieso allemaal zittend.

Het belangrijkste is het samen dansen. Dansen is namelijk zoveel meer dan alleen bewegen. Door verbeelding en het ritme van de muziek wordt bewegen zoveel fijner (en makkelijker) om te doen. Bovendien geeft dansen met een hele groep of met een partner een gevoel van samenhorigheid en extra energie.  Iedereen kan naar eigen kunnen meedoen. Niemand is perfect, maar iedereen is wel uniek.

Omdat we graag voor iedereen een goede plek met passende begeleiding willen regelen,
is het fijn als je je van tevoren opgeeft bij Edwin Barentsen
(06) 58825091 of dansfeestfebruari@bovenkerk.me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.