Amstelidee bij mooie partnerbijeenkomst van Stichting ANDERS Amstelland

Op 1 maart was Amstelidee in het Flower Art Museum in Aalsmeer te gast bij ANDERS Amstelland, een groeiend netwerk van lokale en regionale maatschappelijk betrokken ondernemers, dat zijn diensten beschikbaar stelt aan mensen in de samenleving die dat nodig hebben onder het motto

 “met elkaar ontdekken we opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!”

Doel van de bijeenkomst was om met dit motto elkaar beter te leren kennen, de reeds bereikte resultaten door te nemen, ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te enthousiasmeren voor de toekomst.

Het was een mooie en zinvolle bijeenkomst met zo’n 50 ondernemers met een uitleg van waar ANDERS Amstelland voor staat met concrete voorbeelden uit de praktijk, een onderhoudende presentatie van Ajax’ stadionspeaker Rob van Rossum en afsluitend een gezellige vrijmibo.

Verbinden en meedoen, voor elkaar, door elkaar en met elkaar, zijn ook kernwaarden voor Amstelidee en we hopen dat we na de wederzijdse kennismaking elkaar in de samenwerking kunnen gaan vinden en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een meer leefbare gemeenschap.

En dat is dan ook de aanleiding voor Amstelidee om cosponsor van deze mooie bijeenkomst te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.