Dansfeest op 3 februari jl. in Noorddamcentrum Bovenkerk was een groot succes. (Amstelidee en Stichting Bovenkerk cosponsors)

Het dansfeest voor mensen met een beperking in bewegen (zoals Parkinson, MS, ADCA, CVA of reuma) op 3 februari jl. in het Noorddamcentrum in Bovenkerk was een groot succes, waaraan zo’n 80 mensen uit de regio hebben deelgenomen.

Centraal stonden uiteraard het maken van plezier en het naar hartenlust dansen van iedereen naar eigen kunnen en op eigen niveau; lopend, zittend, met een rollator of met de rolstoel.
Maar er was meer, want naast het dansen was er ook ruimschoots gelegenheid voor mooie en gezellige contactmomenten tussen deelnemers onderling en deelnemers en vrijwilligers.
Het belang van bewegen, muziek en de combinatie daarvan (dansen) wordt steeds meer onderkend, niet alleen voor mensen met een bewegingsbeperking, maar een leven lang voor iedereen van jong tot oud. Hetzelfde geldt voor sociale binding.

De grote feedback van deelnemers en vrijwilligers naar de organisatie laat zien dat het evenement enorm is gewaardeerd en in een grote behoefte voorziet.

Plezier, welzijn, sociale binding en zelfredzaamheid dragen bij van een verhoging van de leefbaarheid in gemeenschappen en dat zijn ook kernwaarden waar Amstelidee voor staat.
Daarom is Amstelidee trotse cosponsor van dit mooie evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.