Vrouwencirkel Amstelveen van start gegaan op Internationale Vrouwendag
(Amstelidee 6 maanden cosponsor)

Vrouwencirkels hebben als doel vrouwen bij elkaar te brengen door elke 2 weken een boeiende en leuke activiteit aan te bieden op wisselende dagen, tijden en locaties. Zo ook recent gestarte Vrouwencirkel Amstelveen.

Zoals mannen graag met elkaar activiteiten ondernemen, vinden vrouwen het ook fijn om onder elkaar aan activiteiten deel te nemen. Een open sfeer, het gevoel van verbondenheid, het onderlinge begrip voor elkaars situatie, de herkenbaarheid, dat is wat Vrouwencirkel wil bieden, een plek waar men zich snel thuis voelt en wat een bron van inspiratie kan zijn.

Vrijblijvend want geïnteresseerden kiezen per keer waar men aan deel wil nemen. De activiteiten zijn laagdrempelig, veilig en nog gratis ook! Zelfs de koffie en thee kost niets. Voor eventueel bijkomende kosten als toegang of materiaal kan een bijdrage gevraagd worden maar als dat niet mogelijk is zoekt de organisatie een oplossing, want geld mag geen reden zijn om niet mee te kunnen doen.

De eerste activiteit vindt plaats op 29 maart in Wijkcentrum de Bolder van 14.00-16.00 uur. Twee Japanse dames vertellen over de betekenis van de Japanse bloesembomen waar er 400 van in het Amsterdamse bos staan.

Een overzicht van alle activiteiten is per email aan te vragen bij vrouwencirkelav@gmail.com onder vermelding van overzicht activiteiten. Vermeld naam en telefoonnummer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.