Amstelidee en ANDERS Amstelland bundelen krachten t.b.v. kwetsbare inwoners in de regio

Amstelidee en ANDERS Amstelland bundelen krachten tbv kwetsbare inwoners in de regio

ANDERS Amstelland (een regionale netwerkorganisatie van sociaal betrokken ondernemers) en Amstelidee kondigen met trots hun nieuwe samenwerking aan, die een belangrijke stap markeert in het vergroten van de impact op het gebied van hulpverlening aan kwetsbare inwoners in de regio Amstelland.

De samenwerking tussen de twee stichtingen komt voort uit de gedeelde missie om de gemeenschap leefbaarder te maken en kwetsbare mensen te ondersteunen, voor elkaar en met elkaar, op weg naar verbinding en participatie.

Amstelidee ondersteunt normaliter projecten en ANDERS Amstelland individuele hulpvragen, maar beide stichtingen gaan elkaars activiteiten aanvullen met financiële steun en het uitwisselen van expertise.

Zo komt het komt regelmatig voor dat er voor de invulling van een hulpvraag bij ANDERS Amstelland meer tijd en middelen nodig zijn dan een hulp biedende ondernemer aankan. Vanaf nu kan ANDERS Amstelland een beroep doen op Amstelidee, dat dan (een deel van) de extra benodigde financiële middelen aanvult, zodat een oplossing alsnog gerealiseerd kan worden.

Amstelidee heeft voor komend jaar € 5.000 toegezegd als eerste fase van de samenwerking, waarmee ANDERS Amstelland in staat wordt gesteld om meer hulpvragen op te lossen en duurzame impact te maken.

Kijk voor alle info op www.andersamstelland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.