Amstelidee steunt kunstexpositie Floral Art Album in het Flower Art Museum Aalsmeer

In het Flower Art Museum in Aalsmeer loopt momenteel de schitterende foto en beeldende kunst expositie “The Floral Album”, een initiatief van kunstenares Corry Zwart, over de schoonheid en rijkdom van bloemen en planten, maar ook om bewustwording te creëren van de kwetsbaarheid ervan in de huidige staat van natuur en milieu. Tevens is de tentoonstelling een uitnodiging aan kunstenaars uit andere disciplines om mee te doen en zich over dit onderwerp te uiten.
Tenslotte is er een schitterende catalogus.

De expositie loopt tot 14 augustus. Ga vooral kijken, want het is echt heel mooi.

Dit gaat over het bouwen en onderhouden van lokale leefbaarheid door de eigen schoonheid van de kunst en door de synergie tussen mensen, maar ook door bewustwording van het belang van een gezond(e) natuur en milieu.

Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Amstelidee om initiatieven te ondersteunen.
En daarom is Amstelidee trotse cosponsor van deze expositie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.