Amstelidee cosponsor Nationale Ouderendag Amstelveen

Recentelijk organiseerde Participe in het kader van de Nationale Ouderendag een mooie dag voor Amstelveense ouderen in drie Amstelveense locaties, namelijk Pluspunt (Noord), MOC (Midden) en Middenhof (Zuid).

Doel van de dag was om ouderen een leuke dag te bezorgen in een tijd waarin eenzaamheid op de loer ligt, om in dat kader ouderen te laten kennismaken met andere ouderen en met de wijkcentra, de ideale ontmoetingsplaatsen om nieuwe contacten op te doen en samen leuke dingen te doen.

Burgemeester Tjapko Poppens verrichtte de officiële opening, gevolgd door koffie, thee en appelgebak.

Daarna werd er een potje bingo gespeeld met leuke prijzen. Na de lunch waren er optredens onder het genot van een hapje en eend drankje en ontving iedereen na afloop een goodiebag.

Voor elkaar en met elkaar in het kader van het bouwen aan en onderhouden van een goede lokale leefbaarheid met leuke activiteiten. Dat zijn kernwaarden voor Amstelidee om initiatieven te ondersteunen en dat is dan ook de reden om een trotse cosponsor te zijn.

Sponsors: Rabobank Amstel en Vechtstreek, BIG Patrimonium, KBO, RCOAK, Gemeente Amstelveen, Amstelidee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.